به گزارش راهبرد معاصر قیمت گوشی شیائومی در بازار این روزها که به واسطه افزایش دلار نوسانات بسیاری را تجربه می کند در روز شنبه 5 مهر اعلام شد.
شیائومی در چند سال اخیر با بازاریابی صحیح و ارائه محصولات باکیفیت و بسیار ارزان توانست به یکی از قطبهای اصلی تلفن همراه در جهان تبدیل شود. این شرکت همواره از فناوریهای نوین در محصولات خود استفاده میکند که به فروش مدلهای آن کمک فراوانی میکند. در ادامه آخرین لیست قیمت گوشیهای شیائومی در بازار را مشاهده میکنید:
سال 2020 نسل نهم از گوشیهای سری ردمی نوت شیائومی معرفی و روانه بازار شد که یکی از آنها نسخه Pro بود. امروز با بررسی ردمی نوت 9 پرو شیائومی در خدمت شما عزیزان هستیم. پس با ما همراه باشید.
Redmi، برند زیرمجموعه شرکت چینی شیائومی به حساب میآید که با پیروی از سیاستهای شرکت مادر، دو مشخصه را در محصولات خود به خوبی رعایت میکند؛ مشخصات جذاب و قیمت رقابتی. در حال حاضر، گوشیهای ردمی شیائومی یکی از خوش قیمتترین محصولات بازار گوشیهای هوشمند به حساب میآیند که با استقبال خوبی از سمت کاربران ایرانی نیز همراه شده است.
ردمی نوت 9 پرو قدرتمندترین عضو خانواده ردمی 9 به حساب میآید که بر روی کاغذ مشخصات بسیار جذابی دارد. نمایشگر بزرگ و تمام صفحه، پردازنده 8 نانومتری، دوربین 64 مگاپیکسلی، سیستم عامل اندروید 10 و باتری 5020 میلی آمپرساعتی از مشخصاتی به حساب میآیند که شاید همه آنها را در یک گوشی بالارده و پرچمدار هم نبینیم. نوت 9 یک گوشی میانردهی خوش قیمت و کاملاً ایدهال به نظر میآید. اما برای اینکه ببینیم این گوشی تا چه اندازه گوشی ارزشمندی برای خرید به حساب میآید، تصمیم گرفتیم به بررسی ردمی نوت 9 پرو شیائومی بپردازیم. با ما همراه باشید.
Redmi Note 9 توسط فروشگاه برتر دیجیتال برای بررسی در اختیار وبسایت سختافزارمگ قرار گرفته است. شما کاربران عزیز سایت میتوانید برای خرید گوشی به این فروشگاه مراجعه بفرمایید.
در ویدئوی جعبهگشایی ردمی نوت 9 پرو دیدیم که در بستهبندی دستگاه به غیر از خود گوشی، شارژر 30 وات، کابل شارژ USB-C، پین جداکننده شیار سیمکارت و یک قاب ژلهای دودی رنگ قرار گرفته است.
همانطور که پیشتر گفته شد، ردمی نوت 9 پرو یک گوشی میانرده به حساب میآید. با این حال، برخلاف پرچمدار سامسونگ (گلکسی نوت20)، شیائومی این گوشی را با بدنه شیشهای طراحی و راهی بازار کرده است. بدنه جلو و پشت این گوشی با پوشش گوریلا گلس 5 محافظت میشود و از همین رو در دست گرفتن آن به هیچ وجه به شما حس یک گوشی ارزان قیمت را منتقل نخواهد کرد. شیائومی این گوشی را سه رنگ سبز (Tropical Green)، سفید (Glacier White) و خاکستری (Interstellar Gray) راهی بازار کرده است.
نسخهای که برای بررسی در اختیار ما قرار گرفته، رنگ خاکستری آنست. بدنه این گوشی براق و آینهای است و برخلاف نام رنگ آن، در بسیاری از زوایا آبی تیره به نظر میآید. ابعاد این دستگاه 165.8×76.7×8.8 میلیمتر است. چهار طرف قاب گوشی مانند لبههای دو طرف قاب پشت خمیده طراحی شده و در دست گرفتن آن حس خوبی به کاربر منتقل خواهد کرد. اما وزن 209 گرمی ردمی نوت 9 پرو استفاده طولانی مدت از آن را به خصوص برای دستان ظریف خسته کننده خواهد کرد. از طرف دیگر به لطف بدنه شیشهای، قاب این گوشی به شدت مستعد جذب اثر انگشت است. از این رو بهتر است حتما از قاب محافظ موجود در جعبه هم برای جلوگیری از جذب اثر انگشت و هم محافظت بیشتر استفاده کنید.
در قسمت بالای قاب پشتی، یک محفظه مستطیلی شکل برای دوربینها در وسط قرار گرفته است. چهار سنسور دوربین، یک فلش LED و عبارت 64MP Camera این مجموعه را تشکیل میدهند. برآمدگی این دوربینها در مقایسه با سطح گوشی نسبتاً محسوس است و اگر بخواهید بدون قاب و بر روی سطح صاف با گوشی کار کنید، شاهد لق زدن آن خواهید بود. با این حال، در صورت استفاده از قاب چنین موضوعی را تجربه نخواهید کرد. در موازات دوربینها در پایین قاب هم لوگوی Redmi و توضیحات کشور و شرکت سازنده گوشی حک شده است.
ردمی نوت 9 پرو دارای یک نمایشگر 6.67 اینچی IPS LCD با نسبت ابعاد 20:9 است که 84.5 درصد از سطح پنل جلو را به خود اختصاص داده است. این نمایشگر دارای رزولوشن 1080×2400 و تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر اینچ است و همانطور که پیشتر نیز اشاره شد با گوریلا گلس 5 محافظت میشود.
شیائومی، ردمی نوت 9 پرو را با رابط کاربری MIUI 11 بر پایه اندروید 10 راهی بازار کرده است. این یعنی این گوشی تمامی امکاناتی که در اندروید 10 ارائه شده مانند تم تاریک، ژستهای حرکتی و … را در اختیار دارد. رابط کاربری MIUI 11 شیائومی هم بهینه شده و برنامههای زیادی در محیط گوشی با تم تاریک دستگاه سازگار شدهاند. با این حال، برخلاف رابطهای کاربری هوآوی و سامسونگ، در این نرمافزار خبری از منوی کشویی برای برنامهها نیست و همچنان باید با پوشه برنامهها در صفحههات اصلی دستهبندی کنید. البته میتوانید نصب لانچرهای متفرقه را نیز به عنوان یک آپشن برای ایجاد منوی کشویی مد نظر داشته باشید.